NanoWave® on patentoitu suuren pinta-alan synteettinen suodatinmateriaali, joka torjuu terveydelle vaarallisia pienhiukkaisia tarjoamalla puhdasta ilmaa ja samalla merkittävästi alentaen energiankulutusta liike-, asuin- ja teollisuusrakennuksissa. Hienosuodattimissa käyttämämme nanokuidun halkaisija on selvästi alle 1 µm. Nämä kuidut ovat noin tuhannesosa ihmisen hiuksen koosta, sadasosa siitepölyjyvän koosta, kooltaan verrattavissa viruksiin.

Edistynyt H&V:n (Hollingsworth & Vose) nanokuitumateriaali tarjoaa huipputason suorituskyvyn. Materiaalin etuja ovat: erittäin pieni painehäviö, korkein mekaaninen suodatusteho, erinomainen (lumen, kosteuden) kestävyys, ylivoimainen prosessoitavuus ja laskostettavuus.

NanoWave® tarjoaa poikkeuksellisen pienen painehäviön ja erinomaisen suodatuskyvyn verrattuna perinteisiin synteettisiin- ja lasikuitumateriaaleihin. NanoWave®-suodatinmateriaalin käyttö parantaa ilmanlaatua mahdollistamalla korkeamman suodatustason (sieppaa enemmän hienojakoisia hiukkasia) vähentämättä ilmanvaihtojärjestelmän ilmavirtausta. Tuloksena on parempi suodatus pienemmällä energiankulutuksella.


Nanokuitusuodatinmateriaalin yleisiä käyttötarkoituksia ja etuja

Nanokuitusuodatin erinomainen suodatinmateriaali ilmanvaihtoon. Se soveltuu käytettäväksi toimistotaloissa, sairaaloissa, teollisuudessa, kaasuturbiineissa, voimalaitoksissa, kodeissa, elintarviketeollisuudessa, laivaliikenteessä.

Materiaali tarjoaa paremman ilmanlaadun. Siinä on laajennettu suodatuspinta-ala ja monikerroksinen gradienttirakenne. Nämä ominaisuudet mahdollistavat erinomaisen suodatuksen ja paljon pienemmän painehäviön verrattuna perinteisiin synteettisiin materiaaleihin ja lasikuitukankaaseen.

Patentoitu ”aaltomainen” muotoilu mahdollistaa ilman virtaamisen suodattimen läpi pienemmällä vastuksella, mikä johtaa pienempään energiankulutukseen ilmanvaihtolaitteessa. Loppukäyttäjä hyötyy huomattavasti alhaisemmista kokonaiskustannuksista, mikä johtuu suodattimen pidemmästä käyttöiästä ja pienemmästä energiantarpeesta sekä paremmasta suojasta terveydelle vaarallisia pienhiukkasia vastaan.

NanoWave® säästää energiaa. Se on polypropeenimateriaali, joka pitää muotonsa käytössä ja on mekaanisesti kestävä. Tämän seurauksena on minimaalinen riski altistua irtonaisille kuiduille suodattimen valmistuksen, asennuksen/huollon ja ilmavaihtojärjestelmän käytön aikana.

 

 

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja NanoWave® -suodatinmateriaalista