VADO OY

 

Kyllästyimme siihen, että maailma muuttuu ympärillämme mutta ilmanvaihdon suodattimille ei tapahdu mitään. Kierrättämisestä ja kaatopaikkojen sulkemisesta alkoi kuulua juttuja ja mainitsi joku jo energiataloudellisuudenkin. Olimme valmistaneet suodattimia lasikuitumateriaalista ja metallikehästä menestyksekkäästi jo vuosien ajan. Koimme että näiden materiaalien käyttö ei ole tulevaisuudessa enää mielekästä. Olisi päästävä paremmin kierrätettäviin, energiatehokkaampiin ja ympäristöystävällisempiin suodatinratkaisuihin.

Niinpä 2008 perustimme Vado Oy:n. Tavoitteeksemme asetimme valmistaa maailman parhaan ilmanvaihdon suodattimen. Päätös vaati rohkeutta olla erilainen. Edelläkävijänä etsimme uusia ratkaisuja suodattimen valmistukseen ja ne löysimmekin, pikkuhiljaa.

Vuonna 2020 voimme sanoa, että valmistimme maailman parhaan suodattimen. Se tarkoittaa, että suodatin saavuttaa alhaisimman paine-eron samalla kun sen erotusaste on korkein ja energialuokka paras. Materiaalit säästävät ympäristöä merkittävästi.

Työ kuitenkin on vasta alussa. Kehitämme materiaaleja jatkuvasti entistä paremmiksi yhteistyössä maailman osaavimpien tekijöiden kanssa. Vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa puolestaan on erittäin tärkeää siinä, että onnistumme tuottamaan parhaan suodattimen lisäksi onnistuneen palvelukokemuksen teille. 

Kun välittää siitä mitä tekee, lopputulos voi olla sellainen, jonka ei uskoisi edes olevan mahdollista. Me todella välitämme siitä, että ilma, jota hengität, on suodatettu parhaalla tavalla ympäristöä kunnioittaen.

Myyntimme ja tuotantomme on sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001:2015 ja ympäristöjärjestelmä ISO14001:2015 Eurovent sertifiointi suodattimille tehdään yhteistyössä ruotsalaisen Ultramare Ab:n kanssa.

KATSO VIDEOSARJA

Ota popcornit esiin ja mukava asento, tämän videosarjan parissa tulet viihtymään!